Hæve sænke borde kan laves med en gammel bordplade

Når man skal indrette en hel virksomhed, kan det værre en større udfordring at finde et kontormøbel som passe til alle de ansatte, i det store udvalg af borde der er på markedet. Men hvis man vil helgardere sig, så er hæve sænke borde klart det bedste valg man gøre, for så har man mulighed for at justere bordet efter den enkelet ansatte.
Vælger man et bord der kan hæves og sænkes, giver man også medarbejderne muligheden for både at kunne stå op og sidde ned mens der arbejdes. Og skal man lytte til nogle af alle de undersøgelser der er blevet lavet gennem tiden, så er det klart en fordel for helbredet, at man kan variere arbejdsstillingen flere gange i løbet af dagen.
Selvom udvalget af hæve sænke borde er mindre end udvalget af almindelige stationære borde, så er der stadig en del at vælge imellem og det kan godt være svært at vælge hvilen model der er den bedste til dine medarbejdere.
Det er ikke kun dem der skal indrette et kontorlandskab, der kan få glæde af et bord der kan kan hæves og sænkes, men også pakke og produktionsvirksomheder kan få denne type borde. Førhen producerede man arbejdsborde ud fra nogle standard mål, som blev udregnet efter gennemsnitshøjden på en fuldvoksen mand. Men da der er stort udsving i højden på mænd og det faktum at det ikke kun er mænd der som arbejder inden for denne sektor, har gjort at man er begyndt at producere arbejdsborde som kan justeres i højden efter den enkelte madarbejder.
Man kan ikke vælge et hvilket som helst hæve sænke bord til en pakke- eller produktionsvirksomhed, for der er en max belastning på disse borde. Man skal vælge de borde der er specielt designet til formålet, for de kan tåle en belastning på op til 300 kg.
Mange synes at denne type borde er meget dyre og de er ofte også dyrere end almindelige borde, men som med så meget andet, er det ofte et spørgsmål om at kvalitet og pris følges ad. Vælger man et bord i den billigere ende af skalaen, må man også forvente at bordet nemmere går i stykker og skal repareres, så det kan gå hen på den lange bane at blive et dyrere bord.
En metode til hvordan du vil kunne spare lidt penge, når du skal have nye hæve sænke borde. Er at har du en eksisterende bordplade som du er glad for, så behøver du ikke at købe et komplet bord, men derimod kan du nøjes med at udskifte dit almindelige stationære stel til et hæve sænke stel. Du med med garanti kunne finde et stel til lige præcis din bordplade.