Kontormøbler skal passe både til den enkelte og virksomhedens stil

Virksomhedsejere bruger tusinde vis af kroner, på at etablere deres forretning og søsætte projektet. Der arbejdes omhyggeligt på alle aspekter fra top til bund. Lige fra at få kunder i butikken, til at ansætte det bedste hold. Men mange glemmer ofte et af de vigtigste aspekter af en virksomhed og det er kontorlokaliteten. Men det er meget vigtigt, inden vi træffer beslutning om... Læs mere »

En boxmadras skal vælges med hele kroppen og ikke kun pengepungen

Hvornår er det tid til at købe en ny madras? Vågner du træt eller øm i kroppen, eller er din madras blød og klumpet? Måske har du sågar sovet på hotel og føler dig langt mere udhvilet når du vågner, end når du sover i din egen seng. Så er det tid til at din boxmadras skal udskiftes. Der er meget du skal vide, før du begynder at søge efter den bedste nye madras. Her er en guide... Læs mere »

En køje seng skal vælges ud fra barnets behov og rummets størrelse

Når det er tid til at skifte tremmesengen eller junior sengen ud på børneværelset kan det god være svært at beslutte, hvilken man skal vælge. Skal det være en høj seng, en skibsbriks eller måske en sovesofa der kan slåes ud til en dobbelt. En køje seng er fantastisk til børnenes værelse. De er pladsbesparende og sjove for børnene, men at vælge den rigtige type, størrelse og ... Læs mere »

Elevationssenge er meget mere end en sygeseng – prøv den selv

Justerbare sengebunde er blevet ret populære de senere år, på grund af den øgede tilgængelighed online og mere overkommelige priser end før. Denne type seng tilbyder ejerne mulighed for at tilpasse deres stilling med et enkelt kontrolpanel og kan være nyttige for en bred vifte af mennesker. Selvom de tidligere oftest var forbundet med hospitaler, er de moderne elevationssenge p... Læs mere »

Hæve sænke borde kan laves med en gammel bordplade

Når man skal indrette en hel virksomhed, kan det værre en større udfordring at finde et kontormøbel som passe til alle de ansatte, i det store udvalg af borde der er på markedet. Men hvis man vil helgardere sig, så er hæve sænke borde klart det bedste valg man gøre, for så har man mulighed for at justere bordet efter den enkelet ansatte. Vælger man et bord der kan hæves og sæn... Læs mere »

En boksmadras har ofte en kortere holdbarhed end andre

Når man skal vælge hvilken madras man skal have, er der flere ting man lige skal overveje inden man beslutter sig. For det første er det vigtigt at din madras er stor nok, det vil sige at til en voksen skal den helst være 90 cm bred og så skal den som udgangspunkt være 20 cm længere end din højde. Der er visse tilfælde hvor det kan være en fordel at din seng er bredder, det er... Læs mere »

Et tv bord har i dag flere forskellige funktioner

I en hver familie er der mindst et tv og i de fleste familier er der oftest adskillige flere. Et hvert børneværelse med respekt for sig selv, har jo et jo tv for ikke at tale om soveværelset. Flere og flere vælger at have et tv i soveværelset, så de i stedet kan ligge og slappe af i sengen, når ungerne er puttet så skaden ikke er så står når de flader i søvn, midt under filmen.... Læs mere »

En børneseng kan fås i mange forskellige modeller

Når lille junior er ved at være så stor at han ikke længere skal sove i tremmeseng, så er det tid til at gøre sig nogle overvejelser hvilken seng han så skal have i stedet. Og der er flere forskellige muligheder på markedet. Du kan for eksempel starte i en junior seng, som ikke er helt så lang og bred so en almindelig seng, hvis du synes det bliver for stort et spring i starten... Læs mere »

Sengetøj med egne billeder er ved at vinde indpas

Så er det ved at være den tid på året, hvor vi skal til at tænke på ønskesedler og julegaver. Og det kan være en sand fornøjelse at tage ud og købe dem hvis man har gidet at bruge lidt tid på at forberede sig, så man ved hvad man skal købe til de forskellige. Er det for eksempel sengetøj der står på listen, så er der mange mulighed man kan vælge imellem, hvis ikke der er et ko... Læs mere »

Møbler skal være behagelige og smarte på samme tid

I dagens Danmark lever mange et fortravlet liv og har alt for travlt med at nå alt det de gerne vil. Mange kæmper med puslespillet om at få alt til at gå op i en større helhed, at arbejde, privatliv, venner og fritidsaktiviteter alle får en del af opmærksomheden. Men det kan være svært at få til at lykkes og samtidig undgå at presse sig selv over grænsen og ende med at være små... Læs mere »

Arkitekttegnede huse giver dig friheden til at vælge selv

Før i tiden, tilbage til 1960´erne og 70´erne blev der opført mange nye huse, men til modsætning af i dag hvor de nybyggede huse er meget forskellige og bære stort præg af familiens personlighed, var det ofte et typehus firma eller arkitekttegnede standard skabeloner der var udgangspunkt for de nybyggede huse dengang. Så hvor arkitekterne havde været en stor del af et byggeproj... Læs mere »

Elevationssenge kan være med til at rede nattesøvnen

Hvis du døjer med ondt i ryggen og har daglige smerter, kan det være svært at overskue at skulle arbejde, men der er heldigvis stor forståelse for denne slags problemer på mange arbejdspladser. Og der bliver taget et vist hensyn til problematikken i det omfang der er mulighed for det uden det går ud over arbejdet. Der findes heldigvis i dag også mange hjælpemidler der kan aflas... Læs mere »

Hæve sænke borde kan også fås som gruppe borde, der hæver adskilt

Der er kommet rigtigt stort fokus på sundhed og arbejdsstillinger inden for de fag hvor det er meget stillesiddende arbejde. Da det er påvist at stillesiddende arbejde har stor betydning for medarbejdernes sundhed og helbredstilstand. Og det er også påvist at bare det, at man står op ved sit arbejdsbord er man allerede nået langt og hvis man endda kan få et vippebræt at stå på,... Læs mere »

Reoler behøver ikke at være kedelige, blot vær kreativ med designet

Der er mange der har fordomme og ambivalente følelser når de skal indrette deres hjem og finde nye møbler dertil. Tit og ofte er det tanken om store og kompakte møbler, der får dem til at gå to skridt baglæns og gå uden om emnet så længe som muligt. Tænkte man førhen stigereoler eller andre små tynde skabe så var det kendetegnet for dårlig kvalitet og noget billigt skrammel. Me... Læs mere »

Møbler er med til at give dit hus personlighed, charme og karakter

Hvis du er typen der godt kan lide at ommøblerer dit hus ofte og godt kan lide at der sker forandringer jævnligt, så er du sikkert også den type, der elsker at gå rundt i modehusene og få en masse inspiration til hvordan det skal se ud næste gang der skal ommøbleres. Men nogle gange er det ikke helt nok bare at flytte rundt på møblerne, der skal der også købes lidt nyt, for at ... Læs mere »

Gode topmadrasser er vigtigt for at opnå den ideelle liggekomfort

Når du i dag skal ud og købe nu seng, er det lidt af en videnskab hvilken man skal vælge og hvilken madras det skal være. Hvilke egenskaber ønsker man og hvilke fordele er det du prioriterer ved din madras. Der findes i dag rigtig mange forskellige modeller, der er dem med almindelige fjedre og der er også posefjedre, som hver især har deres fordele, for den ligge komfort du op... Læs mere »

Furnbyox – hvis du vil have lækre kvalitetsmøbler til kontoret

Et af de ord der er meget oppe i tiden li ge nu er design og det har længe haft stor betydning for hvordan vi indretter vores hjem. Men det har efterhånden også sneget sig ind i vores erhvervsliv, hvor det har fået en større betydning end tidligere, at nu skal det ikke kun være gode praktiske og komfortable møbler, nu skal de også samtidig have det helt rigtige look i forhold t... Læs mere »

Sofaborde til både den lille og den store stue

Flytter du til ny lejlighed, hus eller rækkehus, skal der ofte investeres i nye møbler. Enten er størrelsen forkert, eller også passer dit nuværende møbel bare ikke til din nye bolig. Ofte kan sengen og mindre møbler tages med, mens sofaen eller spisebordet ofte volder problemer på grund af forkert størrelse. Sofaen kan oven i købet ”vende forkert”, så den ikke passer ind i vin... Læs mere »

Møbler til hjemmet med god stil – købt online

Møbelhandel er primært foregået i fysiske butikker indtil i dag. Men er du på jagt efter et nyt spisebord, en ny sofa eller en ny reol, skulle du måske prøve at søge på internettet. Internethandlen stiger stadig heftigt i Danmark. Foreningen for Dansk Internet Handel forventer, at danskerne vil handle for 90 milliarder i webshops i 2015. Dette er en vækst på næsten 20 % i forho... Læs mere »

Luksus sommerhus i Blåvand med Welness og Pool

Intet er mere afslappet end en tur til den Jyske vestkyst. Bare side og kigge ud over klitterne og nyde den dejlige natur er noget af det mest afslappende man i det hele taget kan foretage sig. Mange lejer et luksus sommerhus til at holde ferie i. Så er man sikret en behagelig måde at holde ferie på. Man bestemmer selv og har råderetten over sit luksus sommerhus i den periode m... Læs mere »