Reima Børnetøj og Helly Hansen Børnetøj

Hvis man vil være helt sikker på at holde sit barn tørt og varmt gennem vinteren, er de 2 topmærker Helly Hansen Børnetøj og Reima noget af det mest eftertragtede på børnetøjs markedet.

Helly Hansen er vel nok mest kendt for deres orange redningsvest, som nærmest er et ikon fra Helly Hansen. Mærket er oprindeligt Norsk, men sælges i hele Skandinavien. Helly Hansen er også kendt for deres sikkerhedstøj, som bla. også bruges i industrien, f.eks også heldragter til voksne, som bruges af eks. fiskere ol.

Det andet meget kendte mærke er fra Finske Reima Børnetøj, som kun er kendt for nderes linier til børn. Reima er lavet til det noget barskere Finske klima, og deres design er de sidste par år blevet helt fantastisk, og kvaliteten på tøjet er fremragende, og man går aldrig fejl at at købe eks. en Reima flyverdragt. Reima er de seneste par sæsoner begyndt at lave vinterstøvler, og her får man et par super lækre vinterstøvler til børn fra kun 350 kroner og opefter. Mon ikke der kommer meget mere fra Reima i fremtiden.