Baby pige tøj skal købes med fokus på komfort og pasform

Når man har fået en lille baby, er der meget man skal huske og ting der skal ordnes. Så mellem amning, bøvsen, og beroligende stunder, er det sidste, du ønsker at bekymre sig om, hvad babytøj, du skal have til den lille nye baby pige. Eller måske er det tøjet til børnehaven, der skal fyldes op på, men for mange er det en træls opgave, der bare ikke må tage for meget tid. Men nå... Læs mere »

Flyverdrat og Regntøj til børn fra Danske mærkevarer- Se det her

Mest solgte børnetøj artikel på nettet er uden tvivl funktionstøj til børn såsom skitøj, huer og handsker og flyverdragt regntøj, og jakker til børn. ærker som Mikk-line, ticket og LEGO wear er alle kendte spilleere på dette marked, og har en kæmpe kollektion af disse produkter. LEGO Wear har i dette år udviddet deres kollektion af flyverdragter til næsten dobbelt antal modelle... Læs mere »

Madrasser kan være forskellige

For at kunne få det optimale ud af din hverdag og dagligdag er det vigtigt, at sove godt om natten. Det kan man ikke bare gøre uden videre uden at man har tænkt på, at have en god seng at sove i og have nogle gode madrasser at ligge på. Det er en af de vigtigste dele i at sove godt, at man har noget godt at ligge på. Ellers kan man ikke fungere i det daglige uden, at man får e... Læs mere »

Køb slik online i stedet for at tage turen til kiosken

Skal du til at starte bilen og til at køre ned i kiosken hver gang, du har lyst til at købe en masse dejlig guf guf eller skal du til at op på cyklen og ned igennem hele byen for at nå helt hen til kiosken når du har lyst til lidt til den søde tand? Så er løsningen køb slik online hvor du kan få en masse dejligt at hygge dig med til fornuftige priser. Man kan blot lave en goog... Læs mere »

Outlet børnetøj er til stor gavn for din pengepung

Det kan være rigtig dyrt at købe børnetøj til sit barn, specielt i de første leveår, da de hele tiden vokser ud af deres tøj. Derfor kan det være en stor fordel, hvis man finder tøj på udsalg. Der er typisk bestemte tidspunkter i løbet af året hvis der er rigtig gode tilbud på tøj i hele landet. Det er her butikker holder udsalg og internetbutikker har outlet børnetøj til salg.... Læs mere »

Celavi regntøj kan være nyttigt i det danske vejr

Når du har børn og når du bor i Danmark så ved du udmærket godt, at der skal en masse tøj til i mens de vokser, for de vokser ud af det, de har hele tiden. Det være sig både inden dørs tøj og uden dørs tøj, som de vokser ud af med raket fart. Noget af det, som er vigtigt også at have med, er uden dørs tøjet, som det måske ikke er alle tøj mærker, der producerer. Nogle mærker ha... Læs mere »

Tilbud børnetøj kan være mange forskellige ting

Har du en pige eller dreng som ikke helt er af helt almindelig bygning. Men måske er han eller hun lidt i den overvægtige ende af skalaen så kender du antageligt til kampen når det handler om, at der skal købes nyt tøj ind i helt almindelige tøj butikker hvor man kan finde tilbud børnetøj. Det er langt fra sjovt at se et nederlag i dit barns øjne når der igen, igen og atter ige... Læs mere »

Tøj til piger skal have god pasform og være moderigtig

Vi kender det alle, at vi fra tid til anden skal have noget nyt tøj. Det gamle bliver slidt eller for småt. Man skal kende sin tøjstørrelse, for at finde noget tøj der passer til en. Derudover skal man vælge tøj i de farver der klæder en mest. Det skal være farver der ikke gør bleg. Tøj til piger i er det bredt marked, da der er mange mærker om buddet. Piger synes ofte det er m... Læs mere »

CeLaVi er udendørs børnetøj i særklasse

Børn er meget aktive og elsker at bruge en masse tid udenfor. Til tider kan vejret i Danmark dog være ret dårlig. Det kan regne en del, men også blæse. Det er vigtigt, at børn ikke kommer til at fryse eller blive våde, når de bruger en masse timer udendørs. Meget udendørs børnetøj i dag er lavet, så det er vind- og vandtæt. CeLaVi er en af de kendte mærker. De er kendt for dere... Læs mere »

Little Pieces er et børnetøjsmærke med stor potentiale

Der findes rigtig mange forskellige børnetøjsmærker, som kan være lige så kvalitetsbevidste som andre. Dog har Bestseller lavet børnetøj, som er bæredygtig og rigtig lækker. Bestseller går nemlig rigtig meget op i, at deres mærker er af god kvalitet uden farlige kemikalier, som kan give allergi. Derudover tester de ikke deres produkter på dyr. På fabrikkerne i udlandet, er arbe... Læs mere »

Tøj til store drenge kan være svært at finde

Når man er forælder og vil det bedst for sit barn, kan det nogen gange være svært at sige nej. Børn kan godt lide søde sager, og der er forskel på, om man tager på eller ej. Når man skal købe tøj til store drenge kan det være rigtig svært at finde. Over det hele er der fokus på sundhed blandt børn, og tøjstørrelser bliver ofte kun lavet småt. Der er dog virksomheder som har spe... Læs mere »

Ammepude for din egen komfort

Er du lige blevet mor? Og måske endda for første gang? Så kan du se frem til at skulle ud og investere i en masse nyt i forbindelse med den lille ny og der kan det være en god idé med en ammepude som kan være med til at gøre at dit barn ligger godt og sikkert under amning. Der er flere piger og damer, der får nogle problemer efter de har været født – også med hensyn til amning ... Læs mere »

Xl piger kan have svært ved at finde passende tøj

Børn vokser hele tiden. Når man vokser skal man også have nyt tøj fra tid til anden. Tøjet bliver slidt eller for lille. Der findes også børn som er lidt overvægtige, og som kan have svært ved at finde tøj der passer. Meget af det tøj man finder i butikkerne, er til tynde børn. Heldigvis er der hjælp at hente, for der findes også butikker, både fysisk men også online, som har t... Læs mere »

Børnetøj størrelser er der mange af

Når du skal lede efter det rigtige tøj til dine børn kan det være en god idé, at kigge på nettet efter de rigtige børnetøj størrelser for der findes utrolig mange forskellige størrelser. Børnetøj er ikke bare børnetøj. Der findes noget til store børn, noget til lettere overvægtige børn og noget til børn i almindelig størrelse og bygning. Derfor skal man huske at kigge på den r... Læs mere »

Celavi er alt i børnetøj

Hvis du leder efter nyt tøj til familiens yngste er det en god idé at kigge på børnetøj fra Celavi. Man kan finde alt inden for områderne gummistøvler, regntøj, nattøj, undertøj, uld undertøj, elefant huer og overtøj og til den rigtige pasform. På nettet er børnetøj et af de største markeder og uanset om du leder efter noget nyt tøj til din dreng på 1 år eller leder efter noge... Læs mere »

Reima Børnetøj og Helly Hansen Børnetøj

Hvis man vil være helt sikker på at holde sit barn tørt og varmt gennem vinteren, er de 2 topmærker Helly Hansen Børnetøj og Reima noget af det mest eftertragtede på børnetøjs markedet. Helly Hansen er vel nok mest kendt for deres orange redningsvest, som nærmest er et ikon fra Helly Hansen. Mærket er oprindeligt Norsk, men sælges i hele Skandinavien. Helly Hansen er også ke... Læs mere »

Little pieces er et fed drengetøjsmærke

Er det ved at være den tid hvor din kære lille dreng igen er vokset ud af sit tøj og der skal nyt til. Så findes der rigtig mange børnetøjs forhandlere på nettet. Det er meget nemmere at købe det ind man skal bruge på nettet i stedet for at være nødsaget til at skulle finde et stor center eller en gågade. Her skal man nemlig bøvler med at finde en parkeringsplads, gå langt mm. ... Læs mere »

Koin- fedt tøj i dæmpede farver og lækre designs

Skal du ud og investere i nyt tøj til en dreng og du gerne vil have noget der er super smart og moderne så er der rigtig mange mærker at vælge i mellem men et mærke der laver super lækkert moderne drengetøj er mærket koin. De laver fede trøjer med tryk og lækre hængerøvsbukser. Det er almindeligt farvet tøj men i fede designs. Deres motiver og farver er ikke lige så våget som n... Læs mere »

Regntøj, Funktionstøj og Nattøj til Børn

Hvis du ønsker at købe børnetøj til gode priser, og her menes specielt nattøj til børn kan det være en god idé at undersøge mulighederne online. Her kan du nemlig ofte spare lidt penge og samtidig har du bedre mulighed for at sammenligne priserne på børnetøjet. Det giver dog den ulempe, at barnet ikke kan være sikker på at få den rette størrelse. Ønsker man tøj til gode pri... Læs mere »

Kids-up laver sejt tøj til seje drenge

Seje drenge skal selvfølgelig have matchende sejt tøj. Danske Kids-up har specialiseret sig i at producere drengetøj i et sejt og moderne look. Samtidig lægger mærket vægt på at tøjets pris skal være til at komme i nærheden af, og man kan derfor få tøjet til en rigtig fornuftig pris. Kids-up producerer både seje jeans, caps, T-shirts og trøjer, så uanset hvilken type tøj man er... Læs mere »