Celavi regntøj kan være nyttigt i det danske vejr

Når du har børn og når du bor i Danmark så ved du udmærket godt, at der skal en masse tøj til i mens de vokser, for de vokser ud af det, de har hele tiden. Det være sig både inden dørs tøj og uden dørs tøj, som de vokser ud af med raket fart. Noget af det, som er vigtigt også at have med, er uden dørs tøjet, som det måske ikke er alle tøj mærker, der producerer. Nogle mærker ha... Læs mere »

Tilbud børnetøj kan være mange forskellige ting

Har du en pige eller dreng som ikke helt er af helt almindelig bygning. Men måske er han eller hun lidt i den overvægtige ende af skalaen så kender du antageligt til kampen når det handler om, at der skal købes nyt tøj ind i helt almindelige tøj butikker hvor man kan finde tilbud børnetøj. Det er langt fra sjovt at se et nederlag i dit barns øjne når der igen, igen og atter ige... Læs mere »

Tøj til piger skal have god pasform og være moderigtig

Vi kender det alle, at vi fra tid til anden skal have noget nyt tøj. Det gamle bliver slidt eller for småt. Man skal kende sin tøjstørrelse, for at finde noget tøj der passer til en. Derudover skal man vælge tøj i de farver der klæder en mest. Det skal være farver der ikke gør bleg. Tøj til piger i er det bredt marked, da der er mange mærker om buddet. Piger synes ofte det er m... Læs mere »

CeLaVi er udendørs børnetøj i særklasse

Børn er meget aktive og elsker at bruge en masse tid udenfor. Til tider kan vejret i Danmark dog være ret dårlig. Det kan regne en del, men også blæse. Det er vigtigt, at børn ikke kommer til at fryse eller blive våde, når de bruger en masse timer udendørs. Meget udendørs børnetøj i dag er lavet, så det er vind- og vandtæt. CeLaVi er en af de kendte mærker. De er kendt for dere... Læs mere »

Little Pieces er et børnetøjsmærke med stor potentiale

Der findes rigtig mange forskellige børnetøjsmærker, som kan være lige så kvalitetsbevidste som andre. Dog har Bestseller lavet børnetøj, som er bæredygtig og rigtig lækker. Bestseller går nemlig rigtig meget op i, at deres mærker er af god kvalitet uden farlige kemikalier, som kan give allergi. Derudover tester de ikke deres produkter på dyr. På fabrikkerne i udlandet, er arbe... Læs mere »

Tøj til store drenge kan være svært at finde

Når man er forælder og vil det bedst for sit barn, kan det nogen gange være svært at sige nej. Børn kan godt lide søde sager, og der er forskel på, om man tager på eller ej. Når man skal købe tøj til store drenge kan det være rigtig svært at finde. Over det hele er der fokus på sundhed blandt børn, og tøjstørrelser bliver ofte kun lavet småt. Der er dog virksomheder som har spe... Læs mere »

Ammepude for din egen komfort

Er du lige blevet mor? Og måske endda for første gang? Så kan du se frem til at skulle ud og investere i en masse nyt i forbindelse med den lille ny og der kan det være en god idé med en ammepude som kan være med til at gøre at dit barn ligger godt og sikkert under amning. Der er flere piger og damer, der får nogle problemer efter de har været født – også med hensyn til amning ... Læs mere »

Xl piger kan have svært ved at finde passende tøj

Børn vokser hele tiden. Når man vokser skal man også have nyt tøj fra tid til anden. Tøjet bliver slidt eller for lille. Der findes også børn som er lidt overvægtige, og som kan have svært ved at finde tøj der passer. Meget af det tøj man finder i butikkerne, er til tynde børn. Heldigvis er der hjælp at hente, for der findes også butikker, både fysisk men også online, som har t... Læs mere »

Børnetøj størrelser er der mange af

Når du skal lede efter det rigtige tøj til dine børn kan det være en god idé, at kigge på nettet efter de rigtige børnetøj størrelser for der findes utrolig mange forskellige størrelser. Børnetøj er ikke bare børnetøj. Der findes noget til store børn, noget til lettere overvægtige børn og noget til børn i almindelig størrelse og bygning. Derfor skal man huske at kigge på den r... Læs mere »

Celavi er alt i børnetøj

Hvis du leder efter nyt tøj til familiens yngste er det en god idé at kigge på børnetøj fra Celavi. Man kan finde alt inden for områderne gummistøvler, regntøj, nattøj, undertøj, uld undertøj, elefant huer og overtøj og til den rigtige pasform. På nettet er børnetøj et af de største markeder og uanset om du leder efter noget nyt tøj til din dreng på 1 år eller leder efter noge... Læs mere »

Reima Børnetøj og Helly Hansen Børnetøj

Hvis man vil være helt sikker på at holde sit barn tørt og varmt gennem vinteren, er de 2 topmærker Helly Hansen Børnetøj og Reima noget af det mest eftertragtede på børnetøjs markedet. Helly Hansen er vel nok mest kendt for deres orange redningsvest, som nærmest er et ikon fra Helly Hansen. Mærket er oprindeligt Norsk, men sælges i hele Skandinavien. Helly Hansen er også ke... Læs mere »

Little pieces er et fed drengetøjsmærke

Er det ved at være den tid hvor din kære lille dreng igen er vokset ud af sit tøj og der skal nyt til. Så findes der rigtig mange børnetøjs forhandlere på nettet. Det er meget nemmere at købe det ind man skal bruge på nettet i stedet for at være nødsaget til at skulle finde et stor center eller en gågade. Her skal man nemlig bøvler med at finde en parkeringsplads, gå langt mm. ... Læs mere »

Koin- fedt tøj i dæmpede farver og lækre designs

Skal du ud og investere i nyt tøj til en dreng og du gerne vil have noget der er super smart og moderne så er der rigtig mange mærker at vælge i mellem men et mærke der laver super lækkert moderne drengetøj er mærket koin. De laver fede trøjer med tryk og lækre hængerøvsbukser. Det er almindeligt farvet tøj men i fede designs. Deres motiver og farver er ikke lige så våget som n... Læs mere »

Regntøj, Funktionstøj og Nattøj til Børn

Hvis du ønsker at købe børnetøj til gode priser, og her menes specielt nattøj til børn kan det være en god idé at undersøge mulighederne online. Her kan du nemlig ofte spare lidt penge og samtidig har du bedre mulighed for at sammenligne priserne på børnetøjet. Det giver dog den ulempe, at barnet ikke kan være sikker på at få den rette størrelse. Ønsker man tøj til gode pri... Læs mere »

Kids-up laver sejt tøj til seje drenge

Seje drenge skal selvfølgelig have matchende sejt tøj. Danske Kids-up har specialiseret sig i at producere drengetøj i et sejt og moderne look. Samtidig lægger mærket vægt på at tøjets pris skal være til at komme i nærheden af, og man kan derfor få tøjet til en rigtig fornuftig pris. Kids-up producerer både seje jeans, caps, T-shirts og trøjer, så uanset hvilken type tøj man er... Læs mere »

Name It - Dansk Designet Børnetøj

Bestseller koncernen har et hel vifte af gode mærker. Deres børnetøj mærke Name It er Brandet til børn. Name It er delt op i 3 forskellige størrelses grupper. Newborn, Mini og Kids. Newborn er meget basis, med nye designs af bodystockings og undertøj hver anden måned. Så der kommer mange forskellige styles ud hvert år. Mini og kids er mere modepræget med de kendte Name It jeans... Læs mere »

Bisgaard børnesko er sko i god kvalitet i skønne designs

Skal barnet have sine første par sko er det meget vigtigt, at man ikke bare køber det første og det bedste. Der er mange ting man skal huske at have med i sine overvejelser. Knoglerne i børneføder er bløde og derfor er det vigtigt med en sko der ikke begrænser fodens normale vækst. Bisgaard børnesko er fremstillet af produkter af høj kvalitet. Bisgaard børnesko er fremstillet i... Læs mere »

Ticket to Heaven skoletaske - Er dit barn klar til skolestart ?

Mit første barn skal starte i skole efter sommerferien. Jeg ved ikke om det er min søn eller jeg selv, der glæder sig mest til, at der skal til at ske noget andet i hans liv. Jeg er derfor i fuld gang med at kigge på mulighederne for at finde en god pris på en Ticket to Heaven skoletaske. Jeg har sådan stille og roligt været i gang med at kigge et stykke tid, for jeg har gennem... Læs mere »

Økologisk børnetøj - Jeg øsnker ikke mit barn skal gå med skadelige stoffer

Jeg vil på ingen måde bringe mine børns helbred i fare, og da slet ikke hvis jeg på nogen måde kan undgå det. Jeg har gået og tænkt meget over det, og hver gang der kommer en historie i en avis om, at der endnu en gang er fundet noget med nogle meget skadelige kemiske stoffer, så bliver jeg bare endnu mere glad for den beslutning jeg har taget. Jeg køber nemlig altid økologisk ... Læs mere »

Køb børnetøj sæson forskudt- så finder du nemlig gode børnetøj udsalg.

Hvis du har børn ved du udmærket, hvor dyrt det er at købe børnetøj, her hvor vinter sæsonen står for døren skal der investeres i regntøj, gummistøvler / termostøvler og evt. termotøj eller fleecetøj. Og det er ikke nok til sæsonen, for når kulden rigtig sætter ind er det nødvendigt med en god flyverdragt der er velforet, men stadig har en ventilation, der skal selvfølgelig og... Læs mere »