Børnetøj størrelser er der mange af

Når du skal lede efter det rigtige tøj til dine børn kan det være en god idé, at kigge på nettet efter de rigtige børnetøj størrelser for der findes utrolig mange forskellige størrelser. Børnetøj er ikke bare børnetøj. Der findes noget til store børn, noget til lettere overvægtige børn og noget til børn i almindelig størrelse og bygning. Derfor skal man huske at kigge på den r... Læs mere »

Celavi er alt i børnetøj

Hvis du leder efter nyt tøj til familiens yngste er det en god idé at kigge på børnetøj fra Celavi. Man kan finde alt inden for områderne gummistøvler, regntøj, nattøj, undertøj, uld undertøj, elefant huer og overtøj og til den rigtige pasform. På nettet er børnetøj et af de største markeder og uanset om du leder efter noget nyt tøj til din dreng på 1 år eller leder efter noge... Læs mere »

Reima Børnetøj og Helly Hansen Børnetøj

Hvis man vil være helt sikker på at holde sit barn tørt og varmt gennem vinteren, er de 2 topmærker Helly Hansen Børnetøj og Reima noget af det mest eftertragtede på børnetøjs markedet. Helly Hansen er vel nok mest kendt for deres orange redningsvest, som nærmest er et ikon fra Helly Hansen. Mærket er oprindeligt Norsk, men sælges i hele Skandinavien. Helly Hansen er også ke... Læs mere »

Little pieces er et fed drengetøjsmærke

Er det ved at være den tid hvor din kære lille dreng igen er vokset ud af sit tøj og der skal nyt til. Så findes der rigtig mange børnetøjs forhandlere på nettet. Det er meget nemmere at købe det ind man skal bruge på nettet i stedet for at være nødsaget til at skulle finde et stor center eller en gågade. Her skal man nemlig bøvler med at finde en parkeringsplads, gå langt mm. ... Læs mere »

Koin- fedt tøj i dæmpede farver og lækre designs

Skal du ud og investere i nyt tøj til en dreng og du gerne vil have noget der er super smart og moderne så er der rigtig mange mærker at vælge i mellem men et mærke der laver super lækkert moderne drengetøj er mærket koin. De laver fede trøjer med tryk og lækre hængerøvsbukser. Det er almindeligt farvet tøj men i fede designs. Deres motiver og farver er ikke lige så våget som n... Læs mere »

Regntøj, Funktionstøj og Nattøj til Børn

Hvis du ønsker at købe børnetøj til gode priser, og her menes specielt nattøj til børn kan det være en god idé at undersøge mulighederne online. Her kan du nemlig ofte spare lidt penge og samtidig har du bedre mulighed for at sammenligne priserne på børnetøjet. Det giver dog den ulempe, at barnet ikke kan være sikker på at få den rette størrelse. Ønsker man tøj til gode pri... Læs mere »

Kids-up laver sejt tøj til seje drenge

Seje drenge skal selvfølgelig have matchende sejt tøj. Danske Kids-up har specialiseret sig i at producere drengetøj i et sejt og moderne look. Samtidig lægger mærket vægt på at tøjets pris skal være til at komme i nærheden af, og man kan derfor få tøjet til en rigtig fornuftig pris. Kids-up producerer både seje jeans, caps, T-shirts og trøjer, så uanset hvilken type tøj man er... Læs mere »

Name It - Dansk Designet Børnetøj

Bestseller koncernen har et hel vifte af gode mærker. Deres børnetøj mærke Name It er Brandet til børn. Name It er delt op i 3 forskellige størrelses grupper. Newborn, Mini og Kids. Newborn er meget basis, med nye designs af bodystockings og undertøj hver anden måned. Så der kommer mange forskellige styles ud hvert år. Mini og kids er mere modepræget med de kendte Name It jeans... Læs mere »

Bisgaard børnesko er sko i god kvalitet i skønne designs

Skal barnet have sine første par sko er det meget vigtigt, at man ikke bare køber det første og det bedste. Der er mange ting man skal huske at have med i sine overvejelser. Knoglerne i børneføder er bløde og derfor er det vigtigt med en sko der ikke begrænser fodens normale vækst. Bisgaard børnesko er fremstillet af produkter af høj kvalitet. Bisgaard børnesko er fremstillet i... Læs mere »

Ticket to Heaven skoletaske - Er dit barn klar til skolestart ?

Mit første barn skal starte i skole efter sommerferien. Jeg ved ikke om det er min søn eller jeg selv, der glæder sig mest til, at der skal til at ske noget andet i hans liv. Jeg er derfor i fuld gang med at kigge på mulighederne for at finde en god pris på en Ticket to Heaven skoletaske. Jeg har sådan stille og roligt været i gang med at kigge et stykke tid, for jeg har gennem... Læs mere »

Økologisk børnetøj - Jeg øsnker ikke mit barn skal gå med skadelige stoffer

Jeg vil på ingen måde bringe mine børns helbred i fare, og da slet ikke hvis jeg på nogen måde kan undgå det. Jeg har gået og tænkt meget over det, og hver gang der kommer en historie i en avis om, at der endnu en gang er fundet noget med nogle meget skadelige kemiske stoffer, så bliver jeg bare endnu mere glad for den beslutning jeg har taget. Jeg køber nemlig altid økologisk ... Læs mere »

Køb børnetøj sæson forskudt- så finder du nemlig gode børnetøj udsalg.

Hvis du har børn ved du udmærket, hvor dyrt det er at købe børnetøj, her hvor vinter sæsonen står for døren skal der investeres i regntøj, gummistøvler / termostøvler og evt. termotøj eller fleecetøj. Og det er ikke nok til sæsonen, for når kulden rigtig sætter ind er det nødvendigt med en god flyverdragt der er velforet, men stadig har en ventilation, der skal selvfølgelig og... Læs mere »

MIO My MIO

Der findes vel næppe noget børnetøj der er mere farverigt og hvor design fantasien er løbet mere løbsk, end det flotte børnetøj fra MIO my MIO børnetøj kollektionerne. Specialet er helt klart buksedragter, bodystockings og ikke mindst de flotte kjoler til de mindste piger. Produkterne er oftest spraglede, med et vildt samensat farve mønster. der bruges motiver ala vinblad bland... Læs mere »

Mikk-Line

Alle forbinder dette Danske kvalitetsmærke med solid kvalitet. Mikk-Line er klart specialister indenfor funktions børnetøj. Regntøj, flyverdragter, overtrækssko, fleece og jakker til både sommer og vinter. Mikk-Line er rent prismæssigt noget af der man får absolut mest for pengene. Et sæt regntøj fåes helt ned til ca. 300,- med en flot finish, og kvalitet efter alle kunstens re... Læs mere »

Hjemmesko til Børn

En af forårets helt store sællerter hos børnetøjsbutikkerne og hos børnesko butikkerne, som tilbydes både i filt og skind er hjemmesko til børn fra de store børnesko producenter. Indenfor hjemmesko til børn er en af de mest solgte mærke CeLaVi. CeLaVi hjemmeskoene er designet i Danmark, og priserne starter ved ca. 100,- og op. Skoene er oftest lavet i skind med elastik og med m... Læs mere »

Gummistøvler til Børn

Det danske vejr inviterer oftest til gummistøvler og regntøj. Børn elsker somregel at komme ud og lege istedet for at være indendøre, man kan spare mange forkølelser ved at holde børnenes føder tørre, så gummistøvler til børn er da også noget af det mest solgte her i foråret, når tøj garderoben skal udskiftes. I støvlerne skal man så også helst holde fødderne varme, derfor er d... Læs mere »

Melton Strømper

Godt gammel kendt Dansk mærke der har produceret kvalitetsstrømper til børn i mere end 30 År. Erfaren virksomhed, som tilbyder kvalitet til en fornuftig pris. Strømper fra Melton er placeret i medium prissegmentet, men kvaliteten er i den absolutte top. Det hele startede med basic strømper til børn og babyer, fra 0-12 år, derefter kom der flere vare på hylderne, og senest er de... Læs mere »

Børnetøj Mærkevarer

Her findes der et stort udvalg af div. børnetøj og legetøj. Alt sammen er kendte mærker, og alle mærker laver generelt en kvalitet der er meget over midten. En af de aller mest kendte er Mikk-Line som er specialister i funktionstøj, såsom regntøj, flyverdragter, termotøj og meget mere. Mikk-Line er en af vores klare andbefaliger hvis man kan lide gedigent design, uden at prisen... Læs mere »

Junior Sengetøj

Noget af det bedste når man går og venter på at blive forældre, er når man køber ind til den lille nye som er på vej. Det er ikke mindre sjovt når børnene bliver lidt større at købe det første sæt Junior sengetøj med sjove søde motiver. Der findes et hav at flot Junior sengetøj fra bla. Disney og fra andre mærker. Der findes her, et ret så stort udvalg af sengetøj til børn. Et ... Læs mere »

Forårs Børnetøj

Så nærmer de nye kollektioner sig hylderne indenfor børnetøj. Mange forældre har set frem til denne tid, hvor vi vil se et meget stort kollektions program fra de forskellige modehuse. LEGO Wear som er specialister i Sweatshirt til børn kommer med et meget omfattende program, inkl. nye bluser fra den nye pige serie Friends. Ellers kommer vi til at se en del nye styles fra bla Di... Læs mere »